Gyakran ismételt kérdések

A műsorszórást a gyorsabb mobilhálózatok kiépítése miatt kell megváltoztatni. Több információt ezzel kapcsolatban az alábbi videóra kattintva érhet el.

Az ingyenes műsorterjesztést is érintő áthangolás 2019 júliusától 2020 nyaráig tart majd (a téli hónapok kivételével). Azt, hogy az Ön régiója mikor lesz ebben érintett, ide kattintva tudhatja meg.

Az antenna segítségével a következő műsorokat tekintheti meg ingyenesen és kötöttségek nélkül: JEDNOTKA, DVOJKA, JEDNOTKA HD, DVOJKA HD, TV JOJ, JOJ PLUS, WAU, TA3, TV LUX

A DVB-T2 (Digital Video Broadcasting – Terrestrial) a digitális földfelszíni televíziózás újabb szabványa, amely a DVB-T továbbfejlesztett verziója. A fő előnye az, hogy jobban szabályozza az adatfolyamot, így magasabb adatfolyam érhető el ugyanolyan sávszélesség mellett a multiplexben. Más szavakkal élve: az eltérő modulációnak és védelmi intervallumnak köszönhetően több programot lehet sugározni ugyanabban a minőségben. Az adatfolyam MPEG-4-es tömörítésű.

Irányítsa az antennáját a legközelebbi adótoronyra, a berendezésén indítsa el az automatikus csatornakeresést. Amennyiben ez nem jár sikerrel, javasoljuk a manuális/kézi csatornakeresést – a jelerősségnek legalább 70%-osnak kell lennie.

A manuális/kézi csatornakeresésnél meg kell adni a multiplexben szereplő csatornát – először ellenőrizze az elérhetőséget (a csatorna számának megadása után a tévé készüléken megjelenik a jel erőssége és intenzitása). Ha a jel elegendő és nem ugrál, a csatornák bekereshetőek – ellenkező esetben az antenna beállításra szorul.

A lefedettséget az alábbi hivatkozásra kattintva ellenőrizheti le. Kérésével forduljon bátran az Ön közelében található partnerünkhöz, illetve a 0650 444 400 ügyfélszolgálati telefonszámon kaphat felvilágosítást.

A jel minőségét szakemberek által telepített antennarendszerrel lehet javítani. Ide kattintva találhatja meg az Önhöz legközelebbi céget.

A műsorokat négy multiplex biztosítja. Az 1,2,3 multiplex 98%-os lefedettséggel büszkélkedik Szlovákiában, a 4. 80%-ossal. Amennyiben a Plustelka programkínálata felől érdeklődik, érdemes ellenőriznie, hogy milyen a 4. multiplex lefedettsége az ön régiójában.

Forduljon bátran a környezetében található specializált eladókhoz. Az ön régiójában található cégeket ide kattintva érheti el.